dimarts, 22 de gener del 2008

Coordinadora, per a què?

(Carnestoltes infantil 2007, organitzat per l'AVV de Can Baró)


Bé, reprenent el fil d'ahir, avui continuem parlant d'aquesta coordinadora amb tants anys de funcionament i ara, a la fí, legalitzada oficialment.


Si ahir parlavem de presentació i una mica d'història, avui és el moment d'entrar a parlar de les finalitats i objectius de la mateixa. Així, i extret dels propis estatuts, podem trobar el següent:

Article 2
Els fins de la Coordinadora són:

a) Establir una coordinació general entre les entitats del barri, sense intervenir en el funcionament de cap d'elles, sumant esforços i actuant conjuntament de manera solidària quan sigui necessari.

b) Promoure i fomentar la vida associativa en tots el àmbits sectorials, la participació de les entitats en tot allò que es d'interès general pel barri i donar projecció social a la tasca que desenvolupen.

c) Promoure i fomentar la participació ciutadana en les Entitats, per aconseguir millorar en tots els aspectes que afectin a la vida del barri.

d) Representar a les entitats davant institucions públiques o privades en les gestions necessàries per aconseguir els objectius que s'acordin, establint i mantenint relacions permanents a fi de resoldre totes les problemàtiques que afectin al barri.

e) Promoure, organitzar, defendre, difondre, tota classe d'activitats de caire general i d'interès col·lectiu per els veïns i veïnes del barri, en especial d'aquelles que per tradició i acceptació popular son patrimoni de tots (Festa Major i d'altres del calendari festiu).

f) Recuperar la memòria històrica del teixit associatiu del barri.

La Coordinadora d'Entitats de Can Baró no té ànim de lucre.



Aquests, doncs, són els nostres objectius. Amb un llenguatge més planer podem parlar de donar suport, assesorar i recolzar les entitats del barri, promoure i organitzar activitats festives amb la participació del veïns i veïnes, crear vincles de participació entre les entitats i fomentar-los i difondre la història associativa de les nostres entitats.

A partir d'ara, amb una presentació ja feta de la coordinadora, passarem a explicar, en futurs missatges, les entitats del barri de Can Baró.

4 comentaris:

Adrián Pérez Domínguez ha dit...

Muy bien !!!!!!!! Espero que trebajemos mucho y conjuntamente, saveis que teneis todo mi apollo, Ahora a trabajar para la Fiesta Mayor 2008

Coordinadora d'Entitats de Can Baró ha dit...

Saps bé que a això anem, i que esperem poder comptar amb tots vosaltres

Anònim ha dit...

Animem a fer plegats aquest nou camí de la coordinadora i demanen als botiguers que refacin la seva associació i participin de la vida del barri.
Toni

Anònim ha dit...

Els cristians del barri volem participar en la vida d'aquest. Ens mou el fet de voler servir i de ser pont entre la vella cultura del nostre país i els nous camins de Pau i concordia entre totes les persones. Els problemes són molts i podem aportar maneres de fer i de pensar que ens poden ajudar.
Pau