dilluns, 28 de gener del 2008

FESTA DE CARNESTOLTES 2008

Fem una breu pausa en la presentació de les entitats del barri per tal d'informar-vos d'un acte festiu que es realitzarà el pròxim dissabte 2 de Febrer als locals de l'equipament de lleure de Can Baró - El Pirineu.

Aquest acte, com no pot ser altre en aquestes dates, és la festa de Carnestoltes 2008. Aquesta festa està dividida en dos parts: Programació infantil, al llarg de la tarda de dissabte, i programació per adults , començant a la nit i acabant de matinada.

En ambdós programacions podrem veure la magnífica desfilada de totes les disfresses presentades, i es podrà accedir al concursos que s'escolliran per votació popular.


Les tres categories dels concursos són:

1 - A la disfressa més original
2 - A la disfressa més elaborada
3 - A la millor comparsa o grup de disfresses

Apart, els programes estan acompanyats de diverses activitats per a tothom. A la tarda hi haurà un taller de circ per a totes les edats i un final de festa amenitzat pel grup de dinamització infantil GRUIMPALLUNES. Per als més grans, us proposem un ball de disfresses fins ben entrada la matinada, acompanyat d'un bon servei de bar.

l'Acte està organitzat per l'AVV de Can Baró, l'Agrupament Escolta de Can Baró, l'Escola ACIS Artur Martorell i El Pirineu - Equipament de Lleure de Can Baró.

Encara que aquest acte festiu no és una activitat própiament de la coordinadora d'entitats, volem expressar des d'aquí el nostre suport a les diverses entitats del barri que l'organitzen, i creiem oportú fer menció de l'activitat en el nostre bloc.


Per tal de conèixer els horaris exactes de la festa i obtenir més inforrmació, podeu visitar la web del Pirineu

(Fotografia dels guanyadors del grup de disfresses del Carnestoltes 2007 - Els girasols i les pipes)