dimecres, 3 de setembre del 2008

Repetició del 2n Chill-Out al cim del Turó de la Rovira


Relaxa't i gaudeix de la vista!
27 de Setembre, a partir de les 22h

Creiem que al barri,hi ha un lloc ideal per escoltar Chill-Out, i és al cim del turó de la Rovira, mentre es contempla la il·luminada ciutat de Barcelona, amb els amics, els veïnes i veïns ... de manera tranquil·la i relaxada, compartint sensacions i bons moments.

L'espai dels antiaeris de la Rovira s'habilita amb un Dj professional que posarà la música, i perque estigueu còmodes, disposem d'hamaques perque pugueu fer-ne ús. També posem un servei de bar al cim, per si de sobte us agafa la sed i voleu calmar-la..
El dia 27 de Setembre, en motiu de les festes de la Ciutat, s'ofereix aquest espai de relax per joves i grans que podran gaudir d'un moment de pau en una ciutat en constant ebullició, amb una vista impresionant com la de la imatge superior. T'ho perdràs?

Chill-Out, en anglès, significa relaxar-se, encara que també s'aplica aquest terme a un génere de música electrònica, molt suau i on la intenció és interpretar diferents melodies, depenent de l'estat d'ànim de la persona.

En motiu de la suspensió que va patir aquesta activitat per la Festa Major, degut a la pluja, la Coordinadora d'Entitats de Can Baró a decidit repetir-la per tal de poder oferir l'activitat a tothom que, per la festa major, no en va poder gaudir, dins el marc festiu de les festes de la Mercè.