dijous, 20 de març del 2008

La coordinadora estrena pàgina web !!

Bé, després d'uns dies d'inactivitat, i a causa de la bronca carinyosa d'en Pere ahir conforme no actualitzem al bloc (cosa completament certa) tornem a llençar el bloc amb una notícia que marca la feina feta per la gent de comunicació de la coordinadora: El llançament de la nostra pàgina web.

La pàgina web, que la podeu trobar a http://coordinadoracanbaro.org pretén ser un espai de difusió no només de les nostres entitats, sinó també de difusió de les activitats que les entitats munten entre elles mateixies i una pàgina dinàmica on les entitats membres puguin trobar documentació i recursos compartits.

Encara que la pàgina no està al 100% acabada (i quina ho està?), la seva quantitat d'informació ja permet que aquesta estigui operativa i que ja pugui ser una eina més per donar a conèixer el magnífic i divers teixit associatiu del qual disposa Can Baró. Us convidem a visitar-la i a deixar-hi un missatge en el nostre llibre de visites, el qual agrairem i ens servirà per anar millorant aquest espai d'informació, difusió i dinamització de les entitats de can baró.

Aprofitem per fer una demanda externa (ja que de manera interna no funciona) a l'administrador de l'agregador de blocs d'Horta-Guinardó (http://hortaguinardo.org). Per favor, canvia'ns la fotografia que surt en l'agregador, ja que és un trós del mapa de la primera fotografia que vam posar, i ens agradaria que sortís la imatge que actualment es troba a dalt d'aquest bloc a la dreta (la de la masia de Can Baró). Moltes gràcies

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que sí.. que os lo cambio... que no pasáis ni una... a este humilde conseller.